24 Januari 2021 – Schin op Geul, Hotel Salden is door haar gasten beoordeeld met een gemiddeld cijfer: 9,7 en heeft daarmee de 2e plaats behaald in de top 5 beste hotels van Nederland! Daarnaast staat Hotel Salden op de eerste plaats in Limburg.


De Zoover op haar webblog schrijft het volgende:

Volgens jullie is Hotel Salden in Limburg ook een echte topper. Dit kleinschalige hotel is van alle gemakken voorzien en heeft een gemoedelijke uitstraling. Gasten beschrijven hun aankomst dan ook met een gevoel van thuiskomen. In dit familiehotel draait het echt om de gasten en dat is ook te zien aan de beoordelingen. Hotel Salden scoort maar liefst een 9,8 op service!

We hadden een fantastische wandelweek in Zuid-Limburg met Hotel Salden als uitgangspunt. Wat ons vooral goed beviel was de gezellige sfeer en de rust, maar ook de schone kamers, de sfeervolle inrichting van het restaurant, het royale ontbijt en – niet in de laatste plaats – de Limburgse gastvrijheid: alles kan, niks hoeft. De eigenaren deden alles om het ons naar de zin te maken.
Bert scoort zijn verblijf zelfs een dikke 10 en schrijft het bovenstaande in zijn Zoover review voor Hotel Salden.


Wij zijn trots!

Jack, Jolanda, Kim en Léon van de Broek alsook de rest van het team van Hotel Salden voelen ons vereerd! Wij zijn de gasten dankbaar voor de steun tijdens het bijzondere jaar 2020, in de vorm van het schrijven van de zeer positieve reviews. Mede dankzij jullie, onze gasten, hebben wij deze positie mogen bereiken.

Al sinds 2016 in de top 10 van Nederland

Sinds de opening in 2016 staat Hotel Salden in de top 5 beste hotels van Nederland volgens Zoover (op basis van gasten reviews). Voorgaande jaren werden wij uitgenodigd in Utrecht tijdens de vakantiebeurs. Dit jaar werden wij verrast met een bericht van Zoover dat de awards van 2020 (nog) niet uitgereikt worden, desalniettemin ook een positieve impuls.

JaarReview score
20179.5
20189,7
20199,6
2020 (Geen award i.v.m. corona)9,7
Scores per jaar sinds 2016