Vanwege de coronamaatregelen zijn diverse onderdelen van ons bedrijf gesloten of beperkt geopend geweest voor onze gasten.
Vanaf 1 juni 2020 om 12:00 uur ’s middags zijn wij weer (volledig) geopend voor onze gasten!

Belangrijkste informatie (vanaf 1 juni 2020)

  • Bij aankomst kunt u een tafel reserveren in ons restaurant. Echter biedt dit geen garantie op een plaats in ons restaurant. Wanneer u telefonisch reserveert bent u verzekerd van een tafel in ons restaurant en deze manier van reserveren heeft onze voorkeur. Uiteraard bent u alleen welkom wanneer u geen van de ‘checkgesprek’ vragen met ‘ja’ beantwoordt. Voor meer informatie over de ‘checkgesprek’ vragen: klik hier.
  • Wij vragen hotelgasten bij reservering van een hotelkamer direct ook een tafel in het restaurant te reserveren voor de diners en lunches die zij wensen te nuttigen gedurende hun verblijf. Uiteraard bent u als hotelgast alleen welkom wanneer u geen van de ‘checkgesprek’ vragen met ‘ja’ beantwoordt. Voor meer informatie over de ‘checkgesprek’ vragen: klik hier.
  • U dient bij binnenkomst de aanwezige desinfectiemiddelen te gebruiken om uw handen te reinigen.
  • U blijft aan uw tafel zitten na binnenkomst en staat alleen op voor een toiletbezoek of bij vertrek
  • U houdt ten alle tijden 1,5 meter afstand van andere gasten
  • U wast uw handen na ieder toiletbezoek
  • U dient de belijning en instructieborden die wij hebben aangebracht in ons gebouw te volgen. Dit in aanvulling op de instructies van onze medewerkers en de richtlijnen van het RIVM.
  • Indien u de richtlijnen van het RIVM, de instructies van onze medewerkers en/of de instructieborden en belijningen negeert, kan toegang tot onze faciliteiten worden ontzegd.

Informatie per onderdeel van ons bedrijf

Hieronder kunt u alle informatie lezen per onderdeel van ons hotel.

Ijssalon “Het lollige lepeltje”

Sinds de invoering van de coronamaatregelen, hebben de inwoners van Schin op geul en omgeving kunnen proeven van ons overheerlijke ijs. Ook een koffie of thee compleet, of een overheerlijke ijscappucino behoort tot het assortiment van lekkernijen. De ijssalon is 7 dagen per week geopend.

“De boutique”

Onze (cadeau)winkel is 7 dagen per week geopend. Echter vragen wij u de RIVM richtlijnen alsook de aanwijzingen van onze medewerker(s) zorgvuldig na te leven.

Hotel

Hotelgasten zijn vanaf 18 mei 2020 weer van harte welkom. Echter vragen wij onze hotelgasten de richtlijnen van het RIVM en de aanwijzingen van onze medewerkers zorgvuldig na te leven.

Restaurant

Ons restaurant is vanaf 1 juni 2020 om 12:00 uur ’s middags geopend voor maximaal 30 gasten. Reservering is, conform de RIVM richtlijnen, een must. Reserveren kan bij aankomst op ons terrein. Echter kunnen wij, wanneer u bij aankomst reserveert, geen plek garanderen.

Terras

Ons terras is vanaf 1 juni 2020 om 12:00 uur ’s middags geopend. Reservering is, conform de RIVM richtlijnen, een must. Reserveren kan bij aankomst op ons terrein. Echter kunnen wij, wanneer u bij aankomst reserveert, geen plek garanderen.