Die Moselsänger 

Open Air concert

Met Grenzeloze liederen en een barbecue op zondagmiddag 9 juli bij Hotel Salden in Schin op Geul.

Zondag 9 juli 2017 verzorgen wij in het nieuw geopend hotel Salden, Tolhuisstraat 1A, 6305 BA te Schin op Geul, een open air concert.

Samen met de nieuwe eigenaren Jolanda en Jack van de Broek, hebben we het idee opgevat om op deze prachtige locatie, tevens ons repetitielokaal, een open air concert te verzorgen op zondag 9 juli as. vanaf 14.30 uur.

Voor dit concert wordt geen entree geheven maar u mag door middel van een vrije gave, uiting geven of onze kleurrijke grenzeloze liederen, de mooie kleurschakeringen van de omgeving en het prachtige uitzicht op ons heuvelland u is bevallen.

Na afloop van het concert zal door Yolanda en Jack een heerlijke luxe barbecue worden verzorgd. De kosten voor deze barbecue bedragen € 12,50 per persoon.

Vooraf reserveren:

Indien u verzekerd wilt zijn van een plaats voor het concert, maar ook als u na het concert samen met ons wilt genieten van de barbecue, is reserveren gewenst.

U kunt dit telefonisch doen bij Hotel Salden 06 81 47 70 21, of per mail: info@hotelsalden.nl

of via de mail van Frans Pluymen: j.pluymen@home.nl

Geef bij aanmelding duidelijk aan of u alleen voor het concert aanwezig bent of dat u ook deelneemt aan de barbecue

Wij kunnen bijna alles regelen, behalve het weer, mocht het er naar uitzien dat het in het weekend van 9 juli slecht weer zou zijn, raadpleeg dan de website van www.diemoselsanger.nl en/of www.hotelsalden.nl

Jolande en Jack van de Broek namens hotel Salden en Leo van Weersch met zijn Moselsänger hopen u op zondagmiddag 9 juli persoonlijk te mogen begroeten.