Hotel Salden staat voor u klaar, ook tijdens de lockdown


Ons restaurant is geopend op vrijdag 14 januari 2022 tussen 10:00 en 16:00 uur

Wij zijn bij wijze van protestactie, met goedkeuring van de burgemeester van Valkenburg, aanstaande vrijdag 14 januari tussen 10:00 en 16:00 uur open! Komt u ook? Wij houden ons verder aan alle geldende corona maatregelen en zorgen goed voor uw gezondheid!


Beste gasten,

U heeft, net als wij, tijdens de persconferentie van 17 december 2021 vernomen van het kabinet dat er een lockdown geldt vanaf zondag 18 december 2021 t/m ten minste 14 januari 2022.

Helaas zijn wij hierdoor genoodzaakt ons restaurant gedurende de lockdown periode te sluiten voor u. Maar niet getreurd: Net als voorgaande lockdowns gaat de familie van de Broek niet bij de pakken neer zitten! Wij ontzorgen u, zoals u van ons gewend bent. U kunt tijdens deze moeilijke periode bij ons terecht voor:

– Hotel
– Lekker eten van de frietetuut
– Overheerlijke drankjes en versnaperingen To Go
– Versgebakken oliebollen en wafels voor tijdens de jaarwisseling.

Hotel
Ons hotel blijft open. U kunt bij ons overnachten.

Lekker eten van de Frietetuut
U kunt bij ons terecht voor het afhalen van heerlijke frites en snacks, bel ons en haal uw maaltijd op het afgesproken tijdstip af. Het menu van de frietetuut kunt u hier bekijken: Open de frietetuut menukaart.
U kunt uw bestelling 7 dagen per week tot uiterlijk 19:30 uur telefonisch aan ons doorgeven via: 06 81 47 70 21

Drankjes en versnaperingen To Go
Bent u van plan om een mooie wandeling door het prachtige heuvelland te maken en vraagt u zich af waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje? Kom dan gerust bij ons langs! Wij ontzorgen u voor-, tijdens- of na uw wandeling met heerlijke versgemalen koffie, hartverwarmende glühwein, ruime keuze uit unieke theesmaken, versgebakken oliebollen en wafels en nog veel meer!

Met vriendelijke groet,

Jack- , Jolanda-, Kim- en Léon van de Broek en natuurlijk ook de rest van ons team.